This website uses cookies for performance, functionality, analytics and customisation purposes. If you continue browsing our website, you accept these cookies. Accept

Harris Way, Lee Mill

The customers came to us having been given a recommendation by another customer. They wanted a complete kitchen refurbishment along with a new utility area to be created in the garage.

Although there was a lack of drainage in the garage we soon overcame it with some smart thinking. Their remit for the kitchen was that it had to feel light and airy as the only source of natural light was “borrowed” from the adjoining Conservatory.

To address this we went with a fashionably soft grey door and a sparkling white quartz worktop. The result is a ”sparkler” which the customers are extremely happy with.

FEATURES
Furniture Woodbury Gloss
Colour Pearl Grey
Worktops Quartz - Silestone Stellar Blanco
Appliances AEG / Blanco
Additional Features Garage based Utility Area .
  LeeMill2 LeeMill3 LeeMill4

 

Want to see more