This website uses cookies for performance, functionality, analytics and customisation purposes. If you continue browsing our website, you accept these cookies. Accept

Russell Avenue, Hartley

The customer wanted to completely modernise their existing kitchen as well as open up the space, to create a more family-friendly environment. To achieve this we blocked up a doorway in one wall and completely opened up another wall creating a much larger space for a kitchen and dining area.

Using a linear handless range of furniture in ultra-modern colours, 20mm thick quartz worktops in a suede finish and an undermount composite sink a very contemporary look was achieved.

The sleek lines continue through the tall bank of furniture across one wall maximising storage as well as housing the majority of the appliances.

To maximise the surface area for food preparation we included an island with seating areas to two sides for the family to use. This also incorporated the hob and a downdraft extractor which was ducted out through the cellar below.

Overall the kitchen is now much lighter and offers a family-friendly space suited to the way we live today.

FEATURES
Furniture Linear Handless
Colour Matt Platinum and Anthracite
Worktops 20mm Silestone ‘Marengo’
Appliances AEG with full 5 year parts and labour warranty
Additional Features Island with downdraft extractor .
  panel1 panel2 panel3 panel4 panel5 panel6 panel7 panel8 panel9 panel10 panel11 panel12

 

Want to see more